Död Åt SD Och Alla Andra Borgare

Ja så stod det att läsa på en banderoll under Faluns Pride-festival som anordnades under helgen signerad ”Dala terror nätverk mot rasism”.

Banderoll

 

Efter att ha sett denna bild kände representanterna från LUF sig inte välkomna att delta i det resterande programmet på Falu Pride.

– Vi är djupt besvikna över bemötandet och att arrangörerna tillåter att hets mot politisk grupp förekommer under deras arrangemang. Att önska någon döden är aldrig OK! Att önska människor av annan politisk ställning döden, är väldigt kränkande, de av alla borde veta hur det är att leva med hat och kränkningar. Vi trodde att paraden välkomnade alla som ville stötta HBTQ-rörelsen, inte bara sådana som står åt vänster.

Banderoll (2)

Personligen blir jag direkt bestört över två saker. Dels att man nu kan gå omkring på gator och önska livet ur drygt halva Sveriges befolkning och dels för att man raserar all trovärdighet som HBTQ-rörelsen kämpat i åratal för att upprätta.

30 thoughts on “Död Åt SD Och Alla Andra Borgare

 1. Vänstersidan har gjort det igen 🙁 Tycker man inte som dom så ska man ta till våld för att få folk att tycka lika. Skäms inte folk som röstar på dessa farliga människor?

 2. Det är inget politiskt parti som står bakom det här budskapet. Därför kan ingen sägas rösta på någon som delar dessa värderingar heller. Gör skillnad på autonoma rörelser och politiska partier.

 3. Vänsterpartiet är väl dom som försvarar sådant uppförande och då framförallt ungdomsförbundet som tydligt gett Revoltuionära Fronten samt AFA sitt tydliga stöd. Detta är ren vänster.

 4. Varken Vänsterpartiet eller Ung Vänster försvarar sådant beteende. Ung Vänster har definitivt INTE gett något som helst stöd åt RF eller AFA. Det är ingen som hävdar att det var MUF som låg bakom nazistattacken i Kärrtorp förra året, samma sak gäller här.

 5. Det är för det första gamla nyheter och för det andra så är de berörda personerna uteslutna eller har valt att självmant lämna, både Ung Vänster och Vänsterpartiet. Markus Allard överklagade uteslutningen till kongressen som enhälligt avslog överklagandet. Det finns inga kopplingar mellan organisationerna. Du skrev att både Vänsterpartiet och Ung Vänster har gett ”sitt tydliga stöd”, enskilda personer är inte Vänsterpartiet eller Ung Vänster. Vi talar här om någon promille förtroendevalda som uttryckt stöd till våldsorganisationer och som direkt blivit föremål för uteslutningsärenden. Jämför vi med SD där vi kan räkna uppemot en fjärdedel av de förtroendevalda kan konstateras uttrycka rasistiska åsikter eller uppenbart opassande beteende, varav flera dessutom är riksdagsledamöter, så är skillnaden milsvid. Hade förtroendevalda i V uttryckt stöd för icke-demokratiska metoder eller åsikter i samma utsträckning som SD eller ens en tiondel, hade partiet inte funnits kvar i riksdagen.

  Du får nog komma med belägg för att Vänsterpartiet och Ung Vänster som organisationer har kopplingar och visar stöd för AFA eller/och RF. Annars ber jag dig ta tillbaka påståendet.

 6. Hur kan det komma sig att bara ett fåtal personer inom vänstern har sådana åsikter när kartellen anlitas av vänsterfolk? Folkan i Hofors är bara ett exempel på detta. Varför är det bara SD som får ta skit för att dom tycker som bevisligen 13% av befolkningen men det är nog betydligt mer, varför är det alltid SD,s valmöten som blir våldsamt störda av bla extremvänstern som pådrivare? Och SD gör ju bevisligen något åt dessa personer också i partiet men det är nog inte samma sak. Vet personligen folk som sympatiserar med både dom rödgröna och alliansen som tycker att det får räcka nu med befolkningen av detta land. Och det menar med rasistiska uttalanden så blir man ju per automatik rasist om kritiserar invandringen därav många från SD som är rasister enligt er. Och jag står fortfarande för att extrem vänstern får stöd från vänsterpartiet. Tycker man inte som er ska man tvingas till det antingen genom våld eller så uthängning i media om sagt att det är för mycket invandring. En till fråga bara tycker du att det är demokrati att man går emot folket och helt försöker utesluta ett folkvalt parti? Det som är så förvånande att ni fortfarande inte vill inse varför dom blir större och större, men vill man inte se så är det ju så.

 7. På vilket sätt försöker man ”utesluta” ett parti? Talar du om det faktum att ingen vill samarbeta med SD? För det handlar ju faktiskt om demokratins spelregler. Hör du Vänsterpartiet gnälla över att vi inte får vara med i Alliansen? För det första har vi inget intresse av att styra landet med borgare som har en helt annorlunda ideologi, för det andra saknar de intresse samma intresse. Mellan 2006-2014 har alliansen mer eller mindre uteslutit S, MP och V från alla typer av beslut, de har inte förhandlat med SD, men har fått stöd av dem. Under förra mandatperioden hade SD 5,9 av svenska folkets stöd. De rödgröna hade mer än 42%, demokratins regler säger att majoriteten bestämmer. SD har fått mer genomslag för sina åsikter än de rödgröna. Jag blir trött på gnället om att ”13% av befolkningen får inte gehör för sina åsikter”, det är helt enkelt bara påståenden som görs av människor som inte begriper sig på demokratins regler.

  Vad gäller det andra: BELÄGG VAD DU PÅSTÅR MED FAKTA, INTE ÅSIKTER! Jag vet vad du tycker och tror, det är i sak irrelevant, det blir
  Inte sant bara för att du tror på det, det är sant om du kan belägga det med obestridlig fakta.
  Folkan är partipolitiskt obunden, och att Kartellen har spelat på ett arrangemang anordnat av Vänsterpartiet spelar ingen roll. Det är musik det handlar om. Kan du inte skilja på musik och stenkastning får jag nog börja ifrågasätta mer än dina osakliga påståenden.

  SD gör bevisligen vad åt vilka personer? Har SD gjort något åt Kent Ekeroth som sprang runt i Stockholm med järnrör? Har de gjort något åt att han på valnatten hotade med att stänga ner den fria pressen när de får makten? Det finns aldrig någon logik i hur SD agerar mot sina politiska företrädare som uttalar sig rasistiskt, det verkar bero på vilka kontakter man har med partiledningen, snarare än ett konsekvent agerande. Det är ingen hetsjakt på SD-politiker, det är bara det att SD-politiker tycks göra bort sig i betydligt högre utsträckning än andra partiers politiker. Med tanke på vad jag fick ut av samtalen med våra lokala SD-stjärnor så är jag faktiskt inte förvånad. När man som ledande företrädare inte ens har koll på det egna partiets politik i grundläggande frågor, då är det något som inte stämmer.

 8. Om det blir nyval ( vilket det verkar bli ) hur kommer det att se ut då? När 7 klövern agerar som dom gör och folket ser att riksdagen är en sandlåda som gör allt dom kan för att frysa ut ett demokratiskt valt parti tror du då inte att det gynnar SD ännu mer?

  Ang mina påståenden så kommer det inte att spela någon roll vad jag lägger fram så förkastar du det ändå men många med mig har dessa åsikter. Varför fick inte vänsterpartiet mer röster i riksdagsvalet tror du?

  Ang partiets historia så är ju vänsterpartiet kommunister och bevisligen är det många som fortfarande vill kalla sig det bla Lars Ohly men det är ju klart han är ju inte kvar. Vänsterpartiet har ju gjort upp med sitt förflutna eller?

  SD är ett parti under utveckling och det skrämmer nog er i 7 klövern att dom växer så det knakar men det är nog bara att vänja er för dom är snart det största partiet om inte 7 klövern börjar prata med dom och inte om dom.

 9. Kommunisterna kör sitt eget race som vanligt. Vid Riksdagens öppnande gäller en vedertagen klädkod för alla, utom en kvinnlig kommunist som hade rasistiska slagord på sin t-shirt. Att vara så stöddig när man backas upp av 5,72% av de röstberättigade.

 10. Jag förkastar religioner, eftersom de saknar vedertagna belägg. Jag förkastar idéer om att arbetare är dummare än akademiker, eller att ”stockholmare är smartare än lantisar”, eftersom de saknar vedertagna belägg. Jag förkastar rasbiologin, eftersom den saknar vedertagna belägg. På samma sätt förkastar jag dina åsikter, eftersom de saknar vedertagna belägg. Du kan inte hålla på och hitta på en massa saker och sedan kräva att jag ska bemöta dem på ett seriöst sätt, när det enda som ligger till grund för dina åsikter är dina fantasier och vanföreställningar.

  Det finns ingen vänsterpartist som förnekar partiets historia (ja, Vänsterpartiet VAR kommunistiskt, kommunistiskt, KOMMUNISTISKT!!!!!!!!), till skillnad från andre vice talman herr Björn Söder, som t.o.m. förnekar det han själv har sagt i riksdagen och som finns dokumenterat på riksdagens egen hemsida, och som själv gick med i ett parti som var öppet nazistiskt (fast det förnekar han ju, liksom Jimmie Åkesson). Ingen i SD verkar heller minnas det som var 2012 stora snackis, tre SD-toppar som 2010 springer runt med järnrör i Stockholm, efter att ha trakasserat en av våra mest folkkära komiker.

 11. SD är under utveckling och är absolut inga rasister. Förstår inte var ni får det ifrån. Just ja alla som är kritiska till invandringen är rasister glömde det.

  Ang järnrörshistorian så är det ju bara ni i 7 klövern som tror stenhårt på den men den var ju inte så allvarlig som media och 7 klövern försöker få det till.

  Vänsterpartiet inte bara var utan är kommunister det finns säkert många medlemmar som tycker det och det finns även folk som röstar på VP som tycker att invandringen spårat ur.

  Vet inte om Soran Ismail är folkkär.

  Blir mörkrädd att du håller på med politik och eftersträvar en riksdagsplats som du nu inte fick. Får intrycket av att du är lite instabil i humöret med tanke på hur du formulerar dig med lite aggressiv ton på texten. Kanske läge att tagga ner din ton lite och diskutera sakligt istället.

 12. Jag diskuterar sakligt. Det är ingen ton i mina texter utan jag använder versaler som ett sätt att understryka vad jag vill få fram när användandet av gemener tydligen inte tycks fungera.

  Jag grundar mitt påstående om att SD är ett rasistiskt parti på deras partiprogram:
  ”Det finns dock också en nedärvd essens hos varje människa som man inte kan undertrycka i hur hög utsträckning som helst utan att det får konsekvenser. Delar av denna essens är gemensam för de flesta människor och annat är unikt för vissa grupper av människor eller för den enskilde individen. Någon komplett förteckning över vad som ingår i denna mänskliga essens har vi ännu inte och kommer kanske heller aldrig att få. Till hjälp med att skapa en grovkornig bild kan vi dock ta den moderna vetenskapen och den mänskliga historien. Om det till exempel är så att en viss företeelse i olika varianter förekommit i nästan alla mänskliga samhällen i nästan alla tider, så menar vi att det är rimligt att anta att den på något sätt är kopplad till den mänskliga essensen.”

  http://sverigedemokraterna.se/wp-content/uploads/2013/08/principprogrammet2014_webb.pdf

  Vad är det för ”essens” man talar om? Hela stycket handlar ju om i princip rasbiologiskt tänkande, förutom att man talar om ”essens” istället för genetik.

  Och att du viftar bort järnrörsskandalen så lättvindigt är ju skrämmande. Hade samma sak hänt med ledande företrädare i vilket annat parti som helst hade all trovärdighet försvunnit för det partiet. Jag tycker att det är allvarligt om någon går runt med järnrör oavsett vem det är, tiofalt när det handlar om förtroendevalda politiker.

 13. Rastistiskt är det att ta hit stridande folk från syrien & dessutom nästan bara uteslutande män (som kallas barn).
  Vi föder dem med kunskap & mat så de orkar strida vidare mot juden. Tar sen tillbaka ca 50% av dem som åker dit & får ta hand om krigstraumatiserade personer igen (återvändande svenskar) som de så fint kallas. Faktum är fortfarande att många syriska muslimer har samma ideologi som Hitler när det kommer till judendom.
  Det här stödjer tydligen de rödgröna? Ja även de blå…

  När utländsk press läser svensk media uppfattas det ofta som att sverige är muslimskt numer.

  Sd känns då som det minst rasistiska partiet trots en incident hit & dit.

 14. Så, ditt faktamässiga belägg för att V skulle ha kopplingar till extremistgrupper, är en debattartikel? Som dessutom handlar om något annat? Jaja, god dag yxskaft!

 15. Ett klistermärke som sprids i lund från erat ungdomsförbund undrar bara vad stjärnan står för? Hur mycket mer bevis behöver du?? Sedan är det väl kommunistiskt tänkande att förstöra andras valaffischer. Nu kommer du i sedvanlig anda förkasta källan men det gör inget för VP eller VPK som dom egentligen heter är kommunister.
  http://www.d-intl.com/2014/10/02/oppen-kommunism-skakar-lundabor-fran-ostlanderna/

  Kvinnan med budskapet på sin tröja tar ju inte avstånd från kommunismen i förra inlägget men jag visste ju att du skulle förneka allt oavsett vad man lägger fram 🙂 Inse istället att VP håller på att försvinna eller så får ni ta till mer våld för att skrämma folk till lydnad 🙂

 16. Kommunist det blir man inte,det föds man till. Grunden i deras ideologi stavas AVUNDSJUKA!

 17. Jag förutsätter att Ung Vänster har tagit tag i att reda ut den situationen. Det skulle förvåna mig mycket om de inte har gjort det. Det är ju ett bra tag sedan nu.

  Min fråga kvarstår, var finner du belägg för att Vänsterpartiet skulle ha kopplingar till RF? För Ung Vänster är nu inte Vänsterpartiet, utan en fristående organisation, som jag inte kan ta ansvar för. Dock stödjer inte Ung Vänster som förbund RF eller AFA, vilket också framgår av dina artiklar. Men jag vill se var du hittat belägg för att Vänsterpartiet har samarbete med RF?

  ”Ung Vänster samarbetar med och stödjer Vänsterpartiet och Vänsterns Studentförbund, men fattar utifrån egna analyser självständiga beslut i organisatoriska och politiska frågor.” http://sv.wikipedia.org/wiki/Ung_V%C3%A4nster

 18. Det sista jag lägger in nu i denna tråd men hur kan du förneka erat eget ungdomsförbund då dom får statsbidrag för att dom tillhör just Vänsterpartiet? Då ska dom väl bli utan detta då eller?

  http://www.dagen.se/debatt/var-st%C3%A5r-v%C3%A4nsterpartiet-g%C3%A4llande-politiskt-v%C3%A5ld-1.96704

  Ganska fegt att inte kunna stå för era värderingar när uppenbarligen andra politiker har upptäckt samma sak.

  Att Vänsterpartiet är dom första att tacka ja till att delta i manifestationer som RF och AFA arrangerar talar ju sitt klara språk.

  SD vill ju också vara med och manifestera mot rasism och annat men kan inte på grund av just RF och AFA som ni gladeligen klappar på axeln och berömmer.

  Ett demokratiskt valt parti som blir så fullständigt dissat och trakasserat av er i 7 klövern är ju skamligt och att ni i Kommunistiska vänsterpartiet är kaxiga då ni bara fick drygt 5% är förvånande för blir det omval är ni nog borta.

  Man får tycka vad man vill om SD men är det en demokrati ska alla behandlas lika och inte som ni i 7 klövern håller på. SD blir ju bara större och större och ni fattar fortfarande ingenting.

  Skrämmande…….

 19. Och du har uppenbarligen inte läst ett ord jag skrivit med ens den ringaste viljan att rucka på din egenproducerade verklighetsbild. Det är lite som att diskutera med en religiös fanatiker.

 20. —-Jag tror ni kan vara överens om att det inte är Moderata extremister bakom banderollen.—-

  Hur vet DU att det inte är en så kallad ”falsk flagg” operation!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *