Helikopter Och Dykare Söker Efter Försvunne Markus i Storgösken

Polisen misstänker att observationen av en flytande kropp i Storgösken kan ha ett samband med försvinnandet av Markus Feldmanis. Sedan hans försvinnande den 24 juli i år har Missing People varit ute flera gånger och letat i Torsåkerstrakten med bland annat jägare som känner sina skogar och marker.

Markus

 

Nu kan det bli insatser av både helikopter och dykare för att undersöka vad det var en kvinna observerade i vattnet.

”- Vi får se vad som händer under dagen men allt från helikopter till kustbevakning och dykare kan bli aktuellt att använda sig av. Vi har fått koordinaterna där observationen gjordes men vi kanske måste prata mer med kvinnan som såg kroppen, säger John Köhler, tillförordnad områdeschef för polisen i Gästrikland.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *