Blekt Hofors Vann Derbyseger

Det var påfallande mycket Hoforsbor på plats i Sandviken igår när det var dags för derbymatch mot SIK. Hela publiken räknades in till 321 personer, där en stor del var småungar med en trumma och resten upplevdes som Hoforsare. I regel upplever jag inte Sandviken som ett attraktivt resemål, men tillsammans med delar av den gamla ledarstaben i HHC, laddade vi upp på Monroes med hamburgare av bästa sort. Det blev även dagens behållning. Själva matchen var inte mycket att hurrra för tyvärr. Det var inte ett HHC man riktigt kände igen och det var nog med nöd och näppe som man till slut vann med 3-4. Arbetarbladet skriver:

Med åtta minuter kvar orkade inte hemmalaget stå emot och segermålet kom genom Adam Engholm som stänkte in 3–4.

Efter det spårar det tråkigt nog ur lite och totalt i matchen utdelas inte mindre än 81 utvisningsminuter där hemmalaget hade 65 minuter varav ett matchstraff och två tio minutare.”

HHC-SIK

Det var även trevligt att se David Jansson, Marcus Piippola, Andreas Eriksson och Sebastian Karlsson igen även om de denna gång hade något fulare matchtröjor på sig. På förhand kändes det lite som när man har småsyskon som blir osams och det blir svårt att ta ställning i sak. Men så länge Hofors vinner och är i toppen och kämpar så är jag nöjd. HHC kan bättre och på fredag blir det en ohyggligt svår match borta mot Falun. Ni kommer väl dit?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *