Snart Dags För Femårskalas

Jag brukar ha ett fantastiskt minne, men just denna morgon satt jag och funderade och funderade för det var den där känslan av att jag glömt något. Då slog det mig att jag missat 5-årsdagen av Hoforsbloggen redan i September i år. Jag var faktiskt tvungen att kontrollera hur det låg till med det och det visade sig att tanken på en Hoforsblogg kom i september men själva årsdagen då den såg dagsljuset för första gången infaller den 25 november i år. På många sätt och vis känns det som det bara var i förrgår, när jag tänker efter så har det ju varit en ganska märklig resa från det där första inlägget. Och vad lite skrivande och högtänkande kan leda till. Det är många olika faser vi gått igenom jag och bloggen. Trotsåldern bland annat. Det är kanske dags att sätta sig ned och fundera lite över hur jag skall fira 5-årsdagen och i synnerhet över hur de nästa 5 åren skall se ut.

5år

 

One thought on “Snart Dags För Femårskalas

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *