5 thoughts on “Länktips: Hoforspartiet

 1. Läste Annonsbladet idag….där uttalar sej vårat högsta höna i vår kommun MLD att utflyttningssiffrorna är inget att oroa sej för..vi låg -48 vid senaste räkningen.
  Har dom gett upp Hofors? om det så är -1 så är det väl åt helvete…
  Varför pratar ingen om att försöka få en ökad inflyttning?
  Det är lätt att sitta där på sina höga hästar å se ner på ortsbefolkningen…det var ett mycket nonchalant uttalande tycker jag…å allra helst när det inte händer ett dugg i den här kommunen.
  kanske fel forum att skriva detta i men det pyste över idag.

 2. Det är lugnt befolkningsökningen är på gång. Det är nog en massa asylanter på gång hit igen. Bra för kommunen som tjänar miljoner på detta.

 3. Om man kalkylerar med utflyttning å inte ser till att kommunen får in fler företag. Har man inte gett upp på förhand då?
  Det måste in mer människor som betalar skatt i kommunen….
  det är där jag hoppas att Hoforspartiet ska komma med nya krafter å ideer om hur detta sjunkande skepp kan räddas..för hopp finns det.

 4. Jag är övertygad om att vi kan vara bostadsorten man väljer när man arbetar på närliggande orter eller studerar. Vi har allt för en aktiv fritid, huspriserna är hyfsade just nu, men det måste till bättre kommunikationer, skola och omsorg för att bli attraktivt för en familj att bosätta sig här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *