Ny Vecka – Nya Möjligheter

Denna vecka inleddes med uppstigande i okristlig tid för rastning av hundar och sedan möte i kommunhuset med Valberedningen. Hälsade vårt kommunalråd med ett glatt ”God morgon” men bemöttes av tystnad tillbaka. Kanske morgonen inte varit så god just idag. Dagens möte gällde förslag till alla de kommunala bolagsstyrelserna och revisorplatser som kommer att komma upp på Kommunfullmäktige nästa måndag. Där behandlas även bowlingfrågan och min gissning är att det är en het potatis att efterskänka ytterligare pengar. En fråga som vi i Hoforspartiet just nu arbetar med denna vecka. På torsdag är det traditionsenligt Tomtekväll här i Hofors och i samband med det vill vi passa på att bjuda in till öppet hus i våra nya lokaler på Synargatan.

Tomtekväll - Kopia

 

Där kan man stanna till antingen på väg till eller ifrån alla aktiviteter i centrumkärnan och det bjuds bland annat på varm glögg och pepparkaka med tillbehör samt en fiskdamm för de yngre och känner man sig riktigt vågad så kommer Diana Sahlén att utföra ansiktsmålning med airbrush. Riktigt proffsigt utfört alltså. Notera att tiden för just ansiktsmålning är mellan 16.00 och 18.00. Välkomna!

2 thoughts on “Ny Vecka – Nya Möjligheter

  1. Ojdå, jag upplevde precis motsatsen, jag sa hej hej (i hastigheten när jag sprang förbi) men hörde ingenting tillbaka. Så tokigt det kan bli.
    Absolut inte min mening att inte heja, det gör jag alltid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *