Hofors Sportfiskeförening Söker Styrelse & Medlemmar

För drygt 2 år sedan samlades ett gäng inbitna Hoforsfiskare för samtal om att starta en sportfiskeförening i Hofors. Det skulle bildas en styrelse och utifrån det struktureras upp så att alla fiskare i kommunen kunde samlas under ett namn för att bedriva fiskefrågor och projekt. Tyvärr så var det aningen löst sammansatt så det hela rann ut i sanden och någon styrelse kunde inte bildas och därmed ingen fiskeförening heller.

Fiskeförening

Nu gör vi ett nytt försök och hoppas på att nå ut till alla fiskeintresserade i vår kommun. Det är i första hand medlemmar till en styrelse:

-Ordförande

-Vice ordförande

-Sekreterare

-Kassör

-3 ledamöter

Intresserade kan ringa till Henrik Persson på telefonnummer 076-4244125 eller skicka ett mejl till hoforssportfiskare@hotmail.com

För att få en bra blandning av erfarenhet och nytänkande kan både unga som gamla och män som kvinnor höra av sig. Det är tänkt att föreningen skall anordna fisketävlingar, utbildning och vara representant för fiskarna inför Hofors FVO. Skapa ett bättre och attraktivare fiskeområde i vår egen kommun helt enkelt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *