Gräsänkling Funderar Över Wobblers & Sexuella Hjälpmedel

Igår fick jag vara gräsänkling också. Sambon åkte iväg för tjänstgöring tills idag och barnen knallade till skolan. Vanligtvis arbetar vi ungefärligt likadant men sen blir det såna här tillfällen då huset blir helt tyst och tomt förutom jag själv som hasar omkring i mina sköna tofflor. Ja Monsterkatten och Lejonkungen också då förstås. Tog en tur på Bruket och uträttade lite uppgifter. Bland annat hamnade jag på ICA där de förvånansvärt nog inte hade något ”färskt bröd” eller bake off som det också kallas. Fick stryka mina planer på en Brie & Salamimacka till lunch. Lustigt nog hörde jag två medelålders män diskutera Hoforsbloggen.se vid grönsakstorget. ”Den är för fräck” sade en och den andre skrattade gott. Jag hade god lust att sträcka fram handen och nypa den ena i häcken och presentera mig 😀

Efter det gick jag hem och lekte med mina nya wobblers. De är minst lika fräcka. Det är rejäl storlek på dem så det finns goda förhoppningar om stora rovdjur som kommer krokas på dem. I synnerhet en helsvart ”Ninjawobbler” av märket Bomber. Så häftig att jag funderar på att sätta små korkar på hullingarna och låta den sova mellan mig och sambon. Övriga wobblers på listan var:

Lite tveksam dock över om jag tog rätt storlek på ”Swim Whizzen”. Ser mer ut som en fullstor och ergonomiskt utformad dildo. Röd och vit.

Tömde även kameran som jag bär med mig överallt. Man vet nämligen aldrig när den behövs. Hittade ett av 7-åringens projekt. ”Modellande med katt”. Åtskilliga bilder på Lejonkungen i olika positioner och scenarion. Ganska sött att han finner sig i att leka med på barnets villkor hela tiden. På fotot ovan nedbäddad som en baby i docksängen där han även somnade sen.

8 thoughts on “Gräsänkling Funderar Över Wobblers & Sexuella Hjälpmedel

 1. Nypa i häcken hade jag velat se:D Kul att gubbarna gillar bloggen. De tycker likadant som dig om de lokala pajaser mm du skriver om;)

  /Mats

 2. Det kom fram en ung kille på torget utanför ”StorKonsum” och pratade om min blogg också och sa att han tyckte den var väldigt bra. Det är kul sådant. Jag har hört det från en gammal skolkompis med som säger att man har en liten men trogen skara som läser bloggen varje dag och tycker den är bra, från byn alltså. Jag har ju många läsare som läser bloggen regelbundet.

 3. Smithwick? Där blev jag banne mig törstig – vill minnas att Smithwick’s var en god ölsort som serverades på de irländska pubarna.

  Jajjemen! Se Smithwick’s för mer information. 🙂

  Tycker f.ö. det är fantastiskt med den här bloggen, även om jag inte riktigt kan förklara vari det fantastiska ligger.

  Hur blev ”min” chili förresten? 🙂

 4. Hej hej hemskt mycket hej! 😀
  Jo din chili lever i allra högsta grad och är en av dem som grönskar fortfarande och lever livet även vintertid. En övervintrare i bistert klimat helt enkelt.

 5. Du valde helt rätt storlek på ”dildon” större beten större fisk,kör själv mycket med stora saker funkar kanon………snart vååååår

 6. då kanske man slpper se den lille orange ful wobblern i sommar 🙂 Härliga utsikter men undrar verkligen om all den vita snön verkligen kommer hinna tina bort innan den sista mars som var beräknat. ? .

 7. Den oranga wobblern för tur med sig bara så du vet 😉
  Har lagt in om semestern som sagt och det blir tre i maj då fisket banne mig skall vara vidöppet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *