Huvudtränare Ryktas Avgå – HHC Inleder Playoff

Division 2A Västra är nu färdigspelad och trots att det på förhand såg ut som ett tufft år för Hofors HC, placerar man sig slutligen på en tredjeplats och är därmed kvalificerad för playoff. Till skillnad från för två år sedan, har man ändrat lite och hur schemat ser ut kan man se via denna länk. 16 lag skall bli 4 genom två playoff-omgångar. För Hofors del innebär det först spel mot Hammarö i bäst av 3 matcher. För er som inte är bekant med just Hammarö kan jag berätta att det ligger i norra delen av Värnen, en ganska lång bortamatch på fredag alltså.

 

Lagom till att laget kvalificerat sig till playoff så ryktas det att huvudtränaren Stefan Klarfelt avsäger sig sitt uppdrag. Exakt vad det innebär och orsaken lär det spekuleras i och förhoppningsvis meddelar klubben hur man löser detta inom kort. För laget så börjar en fantastisk tid. Det är detta dom spelat för hela säsongen och från och med igår så är det mer eller mindre en regel att ansiktsbehåringen lämnas därhän och får växa vilt till vad man kallar ”Slutspelsskägg”. Ni kanske minns de där magiska söndagarna från 2013, då klubben först slog ut IK Sätra i tredje matchen och sedan manglade över Fagersta AIK på exakt samma sätt i en tredje avgörande och därmed tog sig till Division 1-kvalet. Denna gång sägs det vara betydligt svårare att avancera så vi får som Hoforsbor be för att miraklen sker igen.

1

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *