HHC Vidare I Playoff

Vid lunchtid igår begav sig Hofors HC A-lag mot Värmland och andra rundan av tre i playoff 1. Det skulle under kvällen visa sig bli ganska stor dramatik. Efter en stod det 1-1 på resultattavlan och hela 31 utvisningsminuter hade delats ut. I andra perioden tar Hammarö ledningen med 2-1. Hofors kommer igen tidigt i period tre genom  årets publikfavorit André Leclair och 2-2 är ett faktum. När full tid nåtts skall det hela avgöras genom övertid. Hofors behöver bara en och en halv minut samt ytterligare ett mål av André Leclair för att stå som vinnare i två raka matcher. Detta innebär nu att Hofors tagit sig förbi det första hindret för ett kval mot Division 1, och nu återstår som mest tre matcher i andra rundan av playoff innan bedriften från säsongen 2012/13 kan återupprepas.

1

På söndag spelas den tredje rundan av playoff 1 och då får vi se vilket lag som står som motståndare till Hofors HC på onsdag. Spännande!! Här följer ni allt om playoff.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *