Tyler Schofield Stulen Av Gästrike Vatten

Jo just det, något annorlunda har det väl ändå skett i veckan.Under måndagens möte i kommunstyrelsen var representanter för Gästrike Vatten på plats för att informera om de nya vattentaxorna. Döm om min förvåning när jag plötsligt ser mitt eget foto i deras presentationsmaterial komma upp på den vita duken.

GästrikeVatten

Det är ren och skär stöld av bilden och faktiskt lite anmärkningsvärt att man utan att fråga snott den och lagt in i sitt eget presentationsmaterial. Dom har högst troligt inte en susning om vem killen på bilden är, men det tänkta jag upplsya om nu i brist på annat. Tyler Schofield från Michigan, USA. Jag minns den där tidiga höstdagen för snart två år sedan väl. Första gången Tyler anlände till Hofors, och vi stannade till vid kommungränsen för att ta ett ”roligt” ankomstfoto. Som bekant har ju Tyler passerat den gränsen en gång till efter sin första säsong, men i skrivande stund verkar inget nytt kontrakt vara klart med backen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *