Hundpensionat & Hunddagis

Nu ligger förvisso Forsbacka några minuters körning österut från Hofors, men jag vill ändå varmt rekommendera hundpensionat och hunddagiset Tassin-Tassut till alla som har för avsikt att resa bort och behöver kort eller långvarig tillsyn av era kära hundar. Hundpensionatets Facebooksida.

Hunddagis

Här erbjuder man bland annat vistelse per dygn för 240 kronor, 1400 kronor för en vecka och 2500 för två veckor. Har man dessutom fler hundar i familjen får man 50 procents rabatt för dom. Ni kan kontakta Tassin-Tassut för mer information via mejl på tassin.tassut(at)hotmail.com eller via telefon till Marina Wessling 073-0735096. Pensionatet är godkänt av Länsstyrelsen och Marina har lång erfarenhet av hunduppfödning sedan 28 år tillbaka.

2 thoughts on “Hundpensionat & Hunddagis

  1. Seriöst? 2500 kr för att dumpa sin hund i två veckor! Folk måste ha en skruv löst eller så är de miljonärer!

  2. Tja en del vill kanske åka på chartersemester för sina miljoner och då kan det vara bra att veta att ens hund har det glatt och livat också 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *