CPG Security – Barnens Vän

I vår moderna värld kan man alltid ifrågasätta företagens sätt att tjäna sina pengar. Banker brukar ju kunna bete sig lite hur som helst till exempel. Därför försöker jag själv titta närmare på de företag som man gör affärer med, är det helt uppåt väggarna brukar det finnas andra alternativ. Förra veckan så hittade jag ett som kändes lite extra bra. CPG Security ägnar sig inte enbart åt bevakning, utredning och säkerhetsutrustning, nej man sponsrar också aktivt Rädda Barnen, Barncancerfonden och Ecpat, vilket jag själv tycker är mycket bra organisationer. Man levererar dessutom ”grön säkerhetsteknik” och erbjuder i stort sett, eller rättare sagt all form av säkerhet och tjänster inom genren som man kan behöva.

Ecpat

 

One thought on “CPG Security – Barnens Vän

  1. Barncancerfonden har 736 miljoner kr i kassan.
    Sprid det till fler organisationer istället.
    Eller betala mer i skatt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *