Radio Hofors: Förening Bildas

Igår var det alltså öppet möte på Entré Hofors gällande att starta upp en radioförening i kommunen. Det skulle vara en överdriven lögn om jag påstod att det var välbesökt. Strax över en handfull engagerade personer. Lite märkligt kan jag tycka eftersom pratet på förhand var att det fanns ett stort intresse. Historiskt har det dock visat sig att en handfull motiverade personer kan ställa till med mer än en armé.

RadioHofors

Design Pia de Veen

Men hur som haver så bestämdes det att en radioförening skall bildas och att projektet nu tar ett seriöst steg mot att försöka förverkligas. Nästa vecka hålls ett första möte där en styrelse skall väljas och sedan är det en rad tillstånd och annat som skall beviljas. Teknik och kunskap finns, men det är den viktiga biten med finansiering som måste på plats innan man kan starta med själva sändningarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *