Pizza Direkt Hem Till Dörren

Som många andra inlägg så startar det med ett mejl. Denna gång var det en hungrig Hoforsbo som tagit sig ett par öl och därför inte kunde ta sig ner till någon av de 4 mathak som erbjuder pizza. Han bestämde sig därför att titta på nätet, det finns ju en rad olika tjänster som Onlinepizza, Pizza.nu och Pizza24. Det visade sig att närmaste fanns endast Valentino i Storvik erbjöd tjänsten med hemleverans direkt till dörren och då inte till Hofors.

e3

Det är ett hårt klimat för restaurangerna i Hofors. Nyligen slog Carola igen sin lunchservering på Folkets Hus, Sodon expanderade på Bergsmannen och ny talas det vitt och brett på Bruket om att Grillköket skall utvidga sin verksamhet med ännu en pizzeria. Lägg därtill att vi fortfarande väntar på Burger Kings etablering vid Rondellen. Vi är helt enkelt överhopade med snabbmat. Det behövs något som sticker ut som till exempel Viva och deras utökade hamburgermeny. I hård konkurrens behövs något extra och hemkörning av pizza kanske inte skulle ge de stora slantarna, men väl den typ av service som sticker ut.

One thought on “Pizza Direkt Hem Till Dörren

  1. Blå Källan hade hemkörning förut när dom fanns. Fick pizzan hemburen 150 m en gång jag?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *