Ny Vecka!

Startade den nya veckan genom att kliva upp innan själva måndagen förmodligen hade det. Skulle väl kanske inte beskriva det som entusiasm, men visst finns det vissa förväntningar på veckan. Kommunstyrelsemöte, bildandet av en styrelse till radioförening och kanske det jag sett fram mest emot, att äntligen få avlägga slutprov och presentation av studierna i Besöksnäring. Gått riktigt bra så här långt med 3 A av 4 möjliga så här långt och jag vill ju gärna avsluta hela kursen på samma sätt. Inledde dock veckan med en tur ut i vår fantastiska natur mycket tidigt. Spöklikt med den dimma som låg över den dal som Hofors verkar ligga i.

Måndag150824

Jag har nu sett Hofors från ett par olika perspektiv, men inte reagerat på hur själva landskapet runt oss ser ut innan denna sommar. Är det någon som har en bild från ovan där man tydligt ser topografin så vill jag gärna ta del av den.

2

Självklart passade jag på att ladda upp energinivån inför veckan på sjön under söndagen. Fantastiskt väder och perfekt för lite mete. Prövade ett par olika platser innan jag och fiskesällskapet hamnade vid ett syre där det nappade skapligt bra. Inget stort blev fångat men närkontakt med fisk som rätade ut en metkrok noterades. Någon form av hederspris bör väl fiskesällskapet få för denna duo i det minsta jag sett på samma krok.

3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *