Rasdiskriminerande Kommunal Verksamhet Kan Nu Förbättras

Efter att kommunchefen Ulf Strömstedt förra fredagen själv blev vittne till hur en liten vit rymling tog sig ur den nyanlagda hundhagen på Västerhöjden, kan nu säkerheten komma att förbättras och bli tillgänglig och säker även för de allra minsta. Intentionerna bakom att anlägga hundhagen var de absolut bästa men en rejäl miss vid anläggandet har medfört att de mindre hundarna helt sonika kan krypa under delar av det omgärdande staketet och vid själva grinden in till rastgården. Några spadar grus för att täta igen hålen kan nu förhoppningsvis snart vara på plats och därmed så är det inte längre en verksamhet att betrakta som ”rasdiskriminerande”.

Sover gott om natten

Rymlingen kan nu sova tryggt om natten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *