Hofors Utegym Invigt

För bara knappt 2 månader sedan gjorde jag ett inlägg om medborgarförslaget Christian Länk lämnat in. Ett idrottsmusem för att leva upp till Idrottskommunen. Hur det går med det förslaget återstår att se, men som nybliven politiker fick jag en vara med och ta ställning till ett annat medborgarförslag från Christian, att utegymmet skulle bli verklighet rådde det ingen tvekan om när beslutet fattades och idag fick jag ett mejl där det faktiskt står ett färdigt utegym och blir invigt av förslagsställaren själv:

Mycket glädjande att se att medborgarförslagen leder till något utvecklande för kommunen. Man behöver alltså inte vara politiskt aktiv för att kunna förändra eller i vart fall ge förslag på förändring i kommunen.

Invigning utegym

På bilden syns fritidschefen Rolf Larsson, initiativtagaren Christian Länk och Johanna Hedström.

1

2

3

4

2 thoughts on “Hofors Utegym Invigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *