Det Spökar I Torsåker

Trots att Hofors var fullt av både stora och små spöken förra veckan med någon formav final under lördagen, är det inte slut med spökerierna i kommunen. På fredag kan man bege sig till Torsåker för att uppleva en tvättäkta spökstig anordnad av kommunens mest aktiva förening, Torsåkers IF.

Spökstig

Samtidigt skulle jag vilja lyfta fram något som varit på tapeten tidigare, i ett inlägg om spökerier i kommunen så nämndes flickan som står och liftar vid Tegelbruket och som mystiskt försvinner när man varit bussig att stanna och ge henne skjuts. Nu hittade jag lite information i Aftonbladet och en annan blogg om fenomenet:

Spöklifterskan, syns i Storvik och Säveränge utanför Sandviken i Gästrikland. Vid tegelbruket utanför Storvik påstås en flicka stå och lifta. När man tagit upp henne i bilen försvinner hon efter en stund.”

Åker ni ner till Toråsker på fredag så ta den andra vägen över Fagersta, Råbacka och undvik Tegelbruket och i synnerhet små flickor som står och liftar i mörkret!

One thought on “Det Spökar I Torsåker

  1. Va kul att spökstigen uppmärksammas!! Alla är hjärtligt välkomna!! Om ni vågar…mohaa!/TIFHäxan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *