Hofors HC Tog Poäng

Säsongen för Hofors HC har inte direkt sagts varit lysande så här långt. Fram tills igår hade man inte lyckats tagit en enda poäng i seriespelet. På hemmaplan mötte man Söderhamn/Ljusne där tidigare Hoforsmålvakten Garrett Kosowan nu vaktade kassen.

Första perioden slutade 1-1, andra 3-1 och tredje som gav en mållös förlägning 3-3. Som brukligt skulle matchen avgöras genom straffar och där drog Söderhamn/Ljusne det längre strået och reste hem med 2 av de 3 poängen. Hofors inte helt lottlöst med 1 tröstpoäng.

Det kan se makabert illa ut när man tittar på serietabellen där Hofors i nuläget ser ut att behöva kvala ner mot Division 3. Förhoppningsvis ska man lyckas plocka lite mer poäng för att åtminstone undvika den situationen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *