Äntligen Premiär!!

Två års väntan är över, imorgon är det dags för premiären och det har märkts tydligt de senaste månaderna i diskussionsforum och andra smala kretsar av hängivna fans. Star Wars återvänder till den vita duken med sin sjunde film och förväntningarna är skyhöga.

The Force Awakens Premiären sker lyckligtvis även här i Hofors, och filmen visas dela simorgon och sedan igen på söndag. Det lär kanske inte bli samma hysteri som i större städer där man tvingats förboka biljetter och i en del fall ta ledigt från arbete och skola för att hinna se den redan 10.00 på morgonen. Jag har bekanta som redan för en vecka sedan tagit ledigt åt sina barn i skolan för att de skall få uppleva magin på egen hand.

Magi och magi, ja vad kan man förvänta sig av filmen? Personligen så har jag högt ställda krav men samtidigt beredd på en besvikelse eftersom Disney ligger bakom produktionen. Jag hoppas dock att några grodor eller isprinsessor inte stämmer upp i omotiverade sångnummer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *