Gästblogga Hos Hoforsbloggen.se

Den 12 januari erbjöd jag alla er läsare att få gästblogga på Hoforsbloggen.se

Det fanns ett föga intresse då. Nu har ju besöksantalet ökat drastiskt och bloggen är numer ”erkänd” av media som en av Hofors största debattsidor(var är de andra?). Så jag försöker igen. Alla ni som har eller funderar på att skaffa en blogg, eventuellt inte vill ha en egen blogg kan skicka in alster som berör Hofors med omnejd och få dem publicerade här. Det kan vara en åsikt om ett samhällsfenomen, minnen från förr gärna med era egna bilder eller bara tankar om hur det är att leva i Hofors. Vad gör Hofors så himla bra.

Detta skall skickas in till info @hoforsbloggen.se (sätt ihop adressen för funktionsduglighet). Ta er chans att bli hörda eller att dela med er av trevligheter vi Hoforsbor skall vara stolta över.

Ni kan även registrera er på forumet och föra fram diskussioner ni anser vara intressanta:

One thought on “Gästblogga Hos Hoforsbloggen.se

  1. Hej

    Jag heter Marita Enholm och tänkte att jag skulle informera er om att vi har en begivenhet som kallas Dalkarlsvägen som kommer att vandra från Dala-Husby till Storvik. Vi har försökt att intressera både Tv och Radio men intresset verkar inte finnas för detta. Fick höra att ni är intresserade av vad som händer här i Hofors Kommun. Detta är alltså en engånghändelse.Inträffar den 26 -27 Maj
    Om intresse finns och ni vill ha mer info ring eller skriv till Kaj Ramsell 070-6631123 eller kajramsell@telia.com

    Mvh Marita Enholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *