Burger King En Flopp I Hofors

Jag vet inte om den korrekta benämningen är att man flippar eller floppar hamburgare i branschen. Klart är dock att det verkar bli en riktig flopp med Burger King i Hofors, och det helt enligt vad många invånare i kommunen under en tid nu också sagt. Igår kom två artiklar ut i vår lokala media:

Arbetarbladet – Inget Burger King till Hofors

Gefle Dagblad – Burger King backar ur Hoforssatsningen

För ett drygt år sedan beslutades det i ett enigt kommunfullmäktige att marken där den planerade satsningen skulle ske då kunde säljas. Sedan dess har det inte hänt någonting, åtminstone inte inför öppna ridåer. Av rocken som skulle sys bidde det inte ens en tummetott kan man väl konstatera.

Exakt hur mycket pengar det redan kostat kommunen får någon mer kvalificerad reda ut, men Hofors kommun torde åtminstone få tillbaka 300 000 kronor enligt vad Arbetarbladet angav i september i fjol.  Reaktionerna från Hoforsbor efter gårdagens artiklar har den här karaktären:

”Vilken överraskning hela Hofors skrattar”

”Var det någon som trodde på det?”

”Är nån förvånad?”

”Bra där behövs inget sånt i Hofors”

”Hofors borde jämnas med marken för att få ner arbetslösheten och brottsligheten i länet”

”Kontraktsbrott då”

 

 

4 thoughts on “Burger King En Flopp I Hofors

  1. Kan väl inte kräva något tillbaka tydligen eftersom dom inte ansökt om fastighetsreglering för området.

  2. Tänkte återkommamed en uppföljning under morgondagen, har ju publicerats 2 nya artiklar i ärendet och det tycks bara bli märkligare och märkligare huruvuda media agerar enligt fakta eller icke.

  3. En kommun som öpnar upp än mer för skräpmat är en kommun i en nedåtgående konkurs spiral. Se bara på Detroit, knark, våld, sex, religion, dummeheter, bilar, knark igen och annat!

    Nej, säg nej medborgare, rösta bort sossepacket se bara hur dessa röd skinn som ”Daniel i Hofors Moderaterna” brukar säga, bråkar internt med varandra, när sådant sker så är det ett parti som inte mår bra och så ska det vara ner med röd skinnen och deras skummraskaffärer i Kommunal!

    Rösta på mig Adolf Hilter er nya parti vänn.

  4. Vad är då fakta? För en utomstående är det lite klurigt att hänga med i alla turer kring projektet. Att sedan pappersmedia skriver lite hipp som happ i ärendet och tydligen rena felaktigheter? Gör att det blir svårt att få en rättvis beskrivning på ärendet. Kan ni på bloggen lyfta fram sanningen kring affären?
    Så att utomstående får en tydligare bild av nyheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *