Vinylbutiken På Granvägen Upphör

Träffade Spar-Arne som hastigast under gårdagskvällen och han kunde förtälja den tråkiga nyheten att den relativt nyöppnade Vinyl och Musikhörnan klappar igen sina portar för gott. Det var i november förra året som man öppnade upp livsstilsbutiken på Granvägen och det fanns stora planer för att det skulle bli en träffpunkt för musikintresserade och nostalgiker.

Tyvärr måste vi stänga igen p g a dålig uppslutning och av privata skäl

Knappt två månader så förlorar vi det som jag personligen trodde hade en mycket stor potential i vår kommun. Mycket tråkigt. Kanske hade andra lokaler och en mer central placering varit bättre. Passerade Faluvägen och tänkte att i den gamla datortillbehörsbutiken hade det fått ett annat fokus. Nåväl, det lär dröja innan någon ger sig på en liknande idé här igen synd nog.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *