Redan Onsdag

Konstaterade nyss att det redan var onsdag i almenackan och det slog mig att jag inte ens besökt Hoforsbloggen sedan i söndags. Nåväl ibland hamnar det mycket på ens bord och tiden går fort när man har roligt sägs det, även om allt kanske inte varit helfestligt så här långt. I måndags var det dags att återvända till lokalpolitiken efter en lång julledighet. Kommunstyrelsens arbetsutskott sammanträdde och det var väl inte direkt några omvälvande frågor att behandla men nog kommer det nyheter senare i veckan som kanske får en och annan att höja på ögonbrynen.

En riktig höjdpunkt skedde dock igår när slutbetyget för studierna i Organisation & Ledarskap damp ner i brevlådan. Jag skrev slutprovet förra veckan och det kändes inte riktigt helt hundra. Jag var snarare övertygad om att det här hade gått åt pipan och att jag skulle tvingas skriva om provet för att åtminstone behålla ett halvskapligt betyg. Det visade sig till trots att det var full poäng på provet och slutbetyget kan inte heller bli högre än högst. Där kom jag undan med blotta förskräckelsen känns det som.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *