Ny Kommunchef I Hofors

Idag meddelas det att Mimmi Abramsson blir ny kommunchef i Hofors.  Ur kommunens pressmeddelande:

Mimmi Abramsson har tackat ja till att bli Hofors kommuns nya kommunchef. Hon kommer närmast från posten som ekonomichef i kommunen.

Anställningsprocessen har genomförts i samråd inom organisationen och i samverkan med arbetstagarorganisationerna. Samverkan har genomförts utan erinringar 

Den 1 april 2016 tillträder Mimmi Abramsson som ny kommunchef i Hofors kommun.

Nuvarande kommunchef Ulf Strömstedt, som fyllde 65 år i december, kommer att finnas kvar på deltid i Hofors kommun fram till årsskiftet då han går i pension.

Mimmi Abramsson kommer närmast från posten som ekonomichef i Hofors kommun. Dessförinnan har hon arbetat både inom statlig och privat verksamhet

-Jag har under en lång tid följt Mimmis utveckling i kommunen. Jag har sett henne som en potentiell efterträdare till Ulf Strömstedt och jag är glad att övriga inblandade i rekryteringen delar min uppfattning, säger kommunalråd Marie-Louise Dangardt.

-Jag ser mycket fram mot att börja mitt nya uppdrag som kommunchef. Att få leva och verka i den kommun som ligger mig varmt om hjärtat känns fantastiskt, säger Mimmi Abramsson.”

Personligen känner jag en stor glädje över det faktum att den nye kommunchefen är en person från orten och med en gedigen kompetens.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *