Tävling: Vinn Biljetter Till Föreställningen ”En Komisk Depression”

Tillsammans med Riksteatern blir det nu tävlingsdags på Hoforsbloggen. Vinsten är två biljetter till Nour El Refais föreställning ”En komisk depression” som sätts upp på Folkets Hus lördagen den 12 mars. Ett perfekt tillfälle att ta med sig sin partner eller sin vän på lite kultur alltså.

En komisk depression

Föreställningen handlar om när jag var ledsnast i världen. Året var 2012 och jag skickade 4000 fylle-sms i veckan. Mamma flyttade till Dubai och jag köpte en katt. Jag drog hem olika snygga människor och lekte flickvän några dagar och sen ringde jag aldrig igen. Jag var ett as! Men ett roligt as. Alla blev kära i mig. Men det hjälpte inte. Det enda som gjorde mig lite glad var naturfilm och O´boy. Och Jalmert (katten)”, säger Nour.”

Hofors kommun har som bekant sin slogan ”Vänligast i Sverige”, men vad skulle vara en ny slogan om den behövdes bytas ut? För att vinna biljetterna behöver man alltså gnugga sina geniknölar och ta fram en en passande slogan på ett par ord som tar fram själen i Hofors kommun.

Tävlingsregler:

  • Ta fram en ny slogan för Hofors kommun
  • Skriv den i en kommentar till detta inlägg på bloggen eller kommentera under inlägget på Hoforsbloggens Facebooksida.
  • Tävlingen pågår till klockan 12.00 på fredagen den 29 januari
  • Vinnaren utses enväldigt av Hoforsbloggen

3 thoughts on “Tävling: Vinn Biljetter Till Föreställningen ”En Komisk Depression”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *