Ännu En Svart Måndag

Det spelar ingen roll hur man själv stålsätter sig för att försöka få en bra start på en ny vecka. Ställer klockan, kliver upp och stökar undan det praktiska med att vakna och sen försöker sätta igång med de uppgifter som man har att ta itu med. Omvärlden bryr sig sällan om vad just du har att göra och fortsätter att skapa oväntad galenskap som påverkar oss.

Aftonbladet – Knivbråk på boende, en ung kvinna död (Live-uppdateringar)

Expressen – Knivman på boende för ensamkommande (Live-uppdateringar)

En ung kvinna går till sitt arbete denna måndagsmorgon och någonstans finns det familj och vänner till henne som kanske hade förväntat sig att hon skulle komma hem igen på eftermiddagen. Men så blir det inte och det gör mig både sorgsen och förbannad  på samma gång. Vad är det för galen värld vi lever i?

Svart måndag

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *