Hus Brann På Skolgatan – Misstänkt Mordbrand

Klädaffären på Skolgatan såg denna morgon ännu mer mörk och öde ut.

Brand Skolgatan

Arbetarbladet – Kraftig brand i butik i centrala Hofors

Gefle Dagblad – Kraftig Brand i butik i centrala Hofors

Butiken har ju sedan en tid varit stängd och lite av en skamfläck i centrum. Jag minns från 80-talet att sortimentet bestod av ganska exklusiva märkeskläder, men i våra dagar något som skyltat med omodernt ”mode”.

Intet för intet så väcks ju den lille Mästerdetektiven Blomqvist inom en när man läser rubriceringen från polisen. Ser man bara till de elementäraste teknikerna att lösa brott som ofta förevisas via TV och alla dessa otaliga polisserier finns det nog gott om uppslag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *