Nytt Bombdåd Mot Fd Hoforspolitiker

Fredag kväll och klockan är 23.09 när en ljudlig explosion hörs i centrala Hofors. Den kommunale brevbäraren Micke Ohlsson sitter och njuter av musiken som är hans liv på hög ljudnivå och som ofta satt honom i visst fokus. Själv hör han inte smällen.

Ohlsson

Arkivbild Hoforsbloggen

Runt 2-tiden på natten kliver han upp för att hämta något i köket. Då noterar han inte att hans köksfönster är krossat och inte heller stenen som ligger 7 meter längre in i huset.

3 Det är först på morgonen som han märker att något hänt vid hans hus.

4

När han går ut på gården så ser han okända fotspår i den annars obestigna snön.

1

Och längre ner mot vägen ser han en syn som tyvärr inte alls är obekant för honom. Det är bara en längre period sedan det hände sist.

2

Återigen har några individer placerat en kraftig smällare i brevlådan och blåst sönder den. Senast var i maj 2014. Trots att det rör sig om smällare och raketer så kan man inte påstå att dom som utfört det här är några raketforskare av rang. Man har lämnat otroligt många spår efter sig, bland annat delar av den Polska smällaren man använde. Även var man hämtade stenen som senare flög igenom rutan.

5

Fotspåren är tydliga och någonstans i Hofors knallar det nu runt ett par, eventuellt även ett tredje par som vet varför man attackerat en riktigt fredlig kille med sten och explosionsämnen. Det finns massor av saker som pekar åt vissa håll, men det blir polisens uppgift att lösa. För det här är ett allvarligt brott och vi kan inte tolerera att invånare i vår kommun skall attackeras i sina hem och utsättas för risker. Vad hade hänt om Micke stått i köket när man kastade in den kantiga stenen och den träffat hans huvud?

Händelsen polisanmäls som sagt under dagen och man kan tycka att dessa långvariga trakasserier borde tas på allvar innan han skadas ordentligt. Det är inga pojkstreck eller oskyldigt bus, det är vandalism och risk att faktiskt ha ihjäl honom.

Micke må vara udda, utstickande, kontroversiell, man får tycka vad fan man vill om honom, men det ger ingen någon jävla rätt att skada hans egendom eller honom.

One thought on “Nytt Bombdåd Mot Fd Hoforspolitiker

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *