Nu Rivs Det I Ishallen I Hofors

Under helgen har det varit hög aktivitet i Hofors ishall, som vanligt. Denna gång var det dock inte puckpassningar eller skridskoövningar, utan det inledande arbetet att rusta upp en lite föråldrad anläggning.

1

Personalen själv har gjort en del förberedande rivningsarbete vilket redan resulterat i en besparing på cirka 80 000kronor från ursprunglig planering.

2

Vanligtvis den här tidpunkten på året när isen smälter bort brukar det infinna sig en känsla av vemod eftersom det signalerar att säsongen är över. Denna gång är det dock positivare eftersom vi redan till strax efter midsommar har en ny is och febril aktivitet igen.

För övrigt har jag en ytterst otäck känsla att kvällens match mellan Djurgården och Brynäs inte kommer sluta väl för mina egna favoriter och att säsongen skall vara över även för dessa. Hoppas att jag har fel.

2 thoughts on “Nu Rivs Det I Ishallen I Hofors

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *