Bäckströms I Konkurs

Det har varit en hel del prat om Bäckströms de senaste veckorna både bland politiker och invånare. Rykten om en nära förestående konkurs. För en stund sedan publicerade Arbetarbladet en artikel som anger att det nu blivit så:

Under de senaste månaderna har skatteskulderna släpat efter. För närvarande ligger en skatteskuld på 1,7 miljoner kronor hos kronofogden för indrivning.

Personalen har kallats till informationsmöte under måndagseftermiddagen då Börje Andersson ska informera om läget.

Det är givetvis en händelse som får en stor inverkan på vårt lilla samhälle, förutom eventuellt uteblivna hyresintäkter för det kommunala bolaget Hoforshus, är det en enorm tragedi om de anställda nu blir arbetslösa. Många har även familjer som påverkas. Vi får nu hålla tummarna att ett smärre under inträffar som gör att det löser sig på absolut bästa sätt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *