Golfpremiär!

Ett vårtecken många sett fram emot är när Hofors GK öppnar upp sin bana för året, och på lördag är det dags.

Banan öppnar lördag 2/4 kl 09.00,bokning via Golf.se.Bilförbud råder tillsvidare.

Golfrestaurangen kommer att vara öppen för lättare förtäring,även kiosken vid hål 10 kommer att vara öppen.

Golfshopen kommer att vara öppen under helgen.

Tänk på att inte alla kortläsare är igång ännu,se till att ta med kontanter för betalning.                   

Kansliets öppettider måndag-fredag 08.00-12.00.Tel:0290-852 40.”

Golfpremiär

Själv är jag som bekant ingen golfspelare, men jag undrar om det inte är en sån där mognadsgrej, för med åren har jag mer och mer börjat fundera om jag misstagit mig på förtjusningen med just golf. Däremot vet jag att flera läsare från andra orter utövar det och då kan det vara påpassligt att informera att nu är ni välkommen till Hofors!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *