Sexfynd I Skogen – Nu I Thrillerroman

Vissa dagar händer ingenting, andra ovanligt och märkligt mycket. 1 april är som bekant en sådan dag på året där de mest absurda sakerna kan hända. Det gjorde det även 2014…

Sexfyndet

Historien ifrågasattes som ett klassiskt april-skämt. Men den var helt sann. Anledningen till att jag lyfter upp ämnet igen är nämligen det smått absurda i att händelsen nu förevigats i en kommande thrillerroman från Hofors som jag skrev om för en tid sedan.

Debutroman

Romanen heter Lustjakt, och igår knackade det på min dörr och där stod den ene av författarna med den färdiga boken.

Lustjakt

Paret Annika & Vera har alltså äntligen gått i mål med sin första roman och nu väntar lanseringen och försäljningen av den. Så otroligt spännande! Att dessutom få en förhandskopia med den trevligaste av dedikationer. Det exakta datumet när den börjar säljas återkommer jag till, men varje läskunnig Hoforsbo bör ju äga minst ett exemplar sen tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *