Folkhemmet Hofors-Torsåker Med Ny Hemsida

Det ska bli drag under galoscherna” är ett begrepp jag tänker på när Kent Olsson från Folkhemmet Hofors-Torsåker entusiastiskt berättar att man skaffat en ny hemsida. Partiet backade ju en del efter senaste valet, många har påstått att det berodde på Hoforspartiets inträde, men jag vet inte om det stämmer riktigt. Klart är dock att man hamnade lite utanför när det enda mandatet i kommunfullmäktige dessutom förvandlades till ett politiskt vilt mandat när Broor Sundin lämnade partiet men inte sin plats i KF. FHT har haft representation i en del nämnder och styrelser, men blivit lite lätt handikappade av att inte kunna använda sitt KF-mandat på grund av uppkomna situation.

Nåväl, denna förmiddag så träffar jag Kent Olsson som berättar om att FHT nu skaffat sig en ordentlig hemsida igen och geisten att bedriva lokalpolitik har väckts till liv igen. Sidan är snygg, lättnavigerad och jag ser fram emot att få följa partiets framtida utveckling igen.

FHT

Inte minst fliken där Pär Åslund nu på riktigt skall ge sig ut i cyberrymden med egna reflektioner och inlägg. Lägg till den i favoriter och kolla in sidan med jämna mellanrum.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *