Sveriges Friluftskommun – Hofors Inte Ens Med På Listan

Jag snubblar över en intressant undersökning som utförts i syfte att undersöka kommunernas arbete med det lokala friluftslivet. Här måste ju Hofors rankas oerhört bra tänker jag när jag börjar studera rapporten som ni återfinner till fullo under denna länk. Men till min jättestora förvåning finns vår egen kommun inte ens med i undersökning:

Rankning Nu har jag inte riktigt kunnat utläsa varför vi inte deltagit i undersökningen, och vi är i ”gott” sällskap tillsammans med kommuner som är otroligt stora inom besöksnäringen, bland annat Falun, Helsingborg, Orsa och Gottland. Är det något som vi har i Hofors kommun så är det ett allsidigt, varierat utbud av just friluftsliv. Kanske har undersökningen fallit mellan stolarna någonstans i kommunhuset och inte besvarats, vilket verkligen får ses som ett misslyckande om så är fallet. Bra reklam är aldrig dåligt, i synnerhet gratis sådan.

2 thoughts on “Sveriges Friluftskommun – Hofors Inte Ens Med På Listan

  1. Vad jag kollat i pdf dokumentet med nu så har inte Hofors kommun svarat på denna enkät varken 2014,2015 och inte nu 2016… det är illa och vem har inte svarat på denna enkät ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *