Töm Swedbank Helt

Under en promenad noterade jag att man verkar tömma bankfacken från Swedbank bokstavligen.

Banktömning

En bitter tanke slog klorna i mig, att varför inte tömma lokalerna helt för det finns just ingen service att tala om längre på många av landets bankkontor, i den bemärkelsen det finns ett bankkontor.

Det är många av våra invånare som är riktigt förbannad över att man inte ens hanterar kontanter längre, vilket är mycket konstigt att man inte ens vill befatta sig med när man driver en bank. Kunderna är verkligen inte det primära, det verkar mest handla om att ta ut avgifter och trixa med räntor dessa dagar. Och i tider där inbrott i hemmen tycks öka så skall det om jag tolkar containern rätt, inte finnas möjlighet att förvara värdesaker tryggt längre heller. Det är faktiskt åt helvete!

2 thoughts on “Töm Swedbank Helt

  1. Det är 2 eller 3 år sedan som vi fick order om att tömma facken så det är nog lite sent att börja ondgöra sig om detta nu. Du som politiker bör ha andra och viktigare orättvisor att ägna dig åt. Ha en bra dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *