Hubo-Långsjön Fortsätter Att Blomstra

Något som jag reagerat på det senaste året i synnerhet, är hur många lyfter fram Hubo-Långsjön som ett av de främsta objekten för besöksnäringen. Jag har hört andra lokalpolitiker lyriskt beskriva vilken tillgång det är för kommunen, hur det lockar fiskare från flera håll i landet och bidrar till besöksnäringens utveckling.

Så här långt i år har man satt i inte mindre än 4.2 ton fisk (förra året 18,5 ton) och strömmen av intresserade fiskare ser inte ut att avta. Förutom ett bra arbete med att skapa trivsamma platser där besökande i lugn och ro kan vänta på att fiskarna skall nappa, finns det grillplatser och annat som bidrar till komfort.

Hubo-Långsjön Hemsida

Hubo-Långsjön på Facebook

Långsjön

Förutom fina fiskar så erbjuder man nu i ett samarbete med Grillköket, utkörning av mat från deras meny. Man kan alltså lugnt sitta kvar i sin solstol, titta på flötet, plocka upp telefonen och få en pizza eller en smaskig hamburgare levererad direkt dit du sitter.

Ytterligare ett lysande exempel på hur ideella krafter bidrar till att besöksnäringen utvecklas och människor strömmar till kommunen.

 

6 thoughts on “Hubo-Långsjön Fortsätter Att Blomstra

 1. Fast ingen nämner hur naturen ser ut. Det ligger skit kors och tvärs, i sjön, intill sjön, fullt i skogen. Vi som bor i närheten får våra tunnor fyllda med fiskrens som luktar skit. Nej den dagen styrelsen börjar städa våra soptunnor samt naturen.

 2. Omsätter man 1 400 000 kan man anlita en städare om man inte klarar av det själv.

  Ett under att folk äter fisken från sjön, miljögifter.

 3. Alltid finns det någon bitter kärring eller gubbe som aldrig blir nöjd / Storås
  Hubo är
  Bra för Hofors

 4. Att de alltid ska gnällas. De är frivilligt för dig mamma att springa runt i naturen å leta skit men okej om du har problem med soptunnan. Jag tycker du ska kontakta styrelsen ang din soptunna. För så nära sjön kan du ju inte bo om du inte har ett tält där uppe.
  Skulle inte pengarna som kommer in gå till fisk så är de slut på folk som åker dit.
  Så någon städkärring tror jag inte är aktuellt.
  Men om någon har lite att göra tror jag de är välkommet att åka dit å hjälpa till gratis.
  Styrelsen gör nog så gott dom kan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *