Fiskefeber & Takdropp

Den här morgonen när jag strosade hem genom Hofors få men vackra gator kändes det speciellt. Inte bara för att solen lyste kraftig redan före klockan 8, inte bara för att det nästan fanns vårkänslor i luften. Nej det var något annat som visade sig när posten kom. Ett nytt nummer av ”fiske-feber” på 116 sidor med en gäddspecial. Och inte blev det sämre av att se riktigt efterlängtat takdropp heller. Nu är det nära!

Eftersom jag redan ikväll måste bege mig iväg för ett par dagar så känns det lite som en tröst att kunna packa ned ett nytt nummer av tidningen. Jag kunde dock inte hålla mig ifrån att tjuvkika lite snabbt vad som erbjöds och det var bilder på den ena monstergäddan efter den andre. Tänkte på min stackars fiskekamrat som antagligen sitter och biter på naglarna och stirrar på vädret och undrar om båten kan sjösättas redan till helgen 😀

Du får nog hålla dig ett par veckor till, men din prognos om slutet av Mars kan mycket väl stämma om is och snö ger vika för Kung Sol. En sak som jag fann mycket intressant direkt var en bild på förvaring av jiggar. Borde det rimligtvis inte finnas en liknande lösning för långa wobblers eller skall man behöva klura ut en egen lösning?

Hängandes lodrätt med små jack för krokarna är ju kalasbra. Att slippa trasslet med lösa wobblers som rullar runt i fiskeboxen. Dessutom plats för många. Finns det en färdig lösning att köpa och i sådana fall var? Mycket tacksam för tips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *