Avskyr Verkligen Posten

Finns många saker som kan irritera skiten ur en, men frågan är om det inte är Posten och deras hantering av försändelser. Det är tyvärr inte det första inlägget som handlar om just Posten på Hoforsbloggen:

Posten lägger ned verksamheten i Hofors

Posten ett riktigt fiaskobolag

Snigelposten som lever upp till namnet

Posten i kaos

Posten hämtade inte kommunens utgående post

Jag som köper och säljer ganska mycket genom en hobby har ju varit starkt beroende av att kunna skicka brev och paket främst inom riket men ibland utom landets gränser. Efter allt krångel med posten så övergick jag helt till att använda Schenker som förmedlare av paket. Lite dyrare men spårbart och alltid kommit fram till destinationen även om det tagit några extra dagar ibland. Nu testade jag Posten igen eftersom det gav en mycket billigare frakt och köparna fann det mer överkomligt än Schenker. Vad tror ni har hänt?

Postmord

Paket 1 tog tre veckor på sig att komma fram trots att det bara var drygt 15 mil det skulle transporteras.

Paket 2 har fortfarande inte dykt upp och det skickades för fyra veckor sedan

Paket 3 har ungefär samma historia som paket 2.

Sedan Posten lämnade Hofors så är detta bara en del av krångligheterna. Jag får post som tillhör andra människor i min brevlåda och bara Gud vet var min post som jag förväntat mig tagit vägen. Visst in och utlämningsstället på Coop fungerar finemang, men bara i det fallet att paket mm faktiskt kommer hit.

4 thoughts on “Avskyr Verkligen Posten

  1. Det är ju tur att vi har en ledning i kommunen som kan riva i och påpeka saker när det går fel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *