Kim Firade Födelsedag Med Blodvite

I helgen firades det födelsedagskalas med knytnävar, sparkar och blodvite. Det kanske låter lite märkligt, men har en helt naturlig och legitim förklaring. Det handlade om en turnering med thaiboxning i Slättahallen i Falun, och födelsedagsbarnet som är en bekant från ungdomens glada dagar, Pichet Phaethaya arrangerade tävlingen för femte året i rad.

Thaiboxare från 18 klubbar runtom i landet samlades under lördagen i Slättahallen i Falun för att möta varandra i en hektisk turnering. Detta för att fira ägaren av Dalarans Muay Thai-klubb, Phichet Phaethaya, som fyller 44 på måndag.– Jag är jätteglad över att så många kommer hit, säger han.”

Från Hofors kom Kim Packalén för att delta i tävlingen och födelsedagsfirandet.

Kim

Pappa Henry Packalén återger tävlingsdagen så här:

-Efter väntande på att få matcha, ungefär 10 timmar innan det blev Kims tur, började matchen bra och han låg på ordentligt. Men i slutet av ronden fick motståndaren in en smäll som olyckligt spräckte ögonbrynet, inte så värst hårt men den tog ju olyckligt och ringdomaren bröt matchen. Tror nog att han vunnit om han inte hade fått ögonbrynet spräckt för den andra killen skulle inte orkat i tre ronder. Men men, bara att ta lärdom och träna vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *