Nya Loppisklipp

Det här med internet kan vara ganska fantastiskt på många sätt och vis. Till exempel när man har så ont om tid att man inte fysiskt kan besöka loppisar och leta fynd. Fynd som blivit mer sällsynt de senaste åren eftersom merparten av loppisägarna tror sig sälja rent guld. Då är det bra att det finns sidor på de sociala medierna som fungerar precis på samma sätt. Jenny Rosenberg i Hofors bedriver bland annat en sådan.

Själv är jag med i flera och i helgen kunde jag hämta ut ett sällsynt bra fynd hos postens ombud.

Loppisklipp

Bland annat en ”Millenium Falcon” i orginalkarton från 1983, Nintendo, Gameboy, Sega och flertalet spel och handkontroller. Nu ligger inte allt detta i mitt eget intresseområde, så det mesta kommer att säljas vidare med en fin förtjänst och utan att egentligen ha slitit på skosulorna alls, bara några fingerklick iväg. Ha en fortsatt bra söndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *