SVT-Produktion I Hofors

Hofors.se har publicerat nyheten om vad som egentligen synts i vardagslivet här i Hofors och Torsåker på sistone.

Under juni befann sig ett filmteam från Nordisk Film TV AB i Hofors.
Vid ett par tillfällen i sommar, men framför allt under hösten kommer man att kunna se filmteamet på plats i olika delar av kommunen där de dokumenterar arrangemang, träffar människor och filmar miljöer.”

Filmteam

Själva planeringen har nog pågått närmare ett år, och det ursprungliga upplägget för produktionen har förändrats under tidens gång, men i juni så startade man inspelningarna och tog sedan semester under juli för att under augusti, september och oktober intensifiera det hela. Den färdiga produktionen antas sändas på SVT under januari eller februari 2017. Det exakta innehållet och handlingen är ännu aningen diffust, men det bör klarna med tiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *