Skrotbil – Hofors Ansikte Utåt

Efter regn kommer solsken, men inte i humöret när man ser den här skrothinken som tycks åka fram och tillbaka över vägen vid gamla kallbadhuset.

Skrotbil

Av det politiska beslutet att man skall transportera bort skiten från ortens gator och torg bidde det knappt en tummetott. Nu har fd kommunchefen Ulf Strömstedt förvisso påpekat till mig att det hela inte är så enkelt som jag vill få det till efter ett inlägg i februari.

Skrot

Men det är känns ju onekligen som ett skämt att inte kunna göra ett dyft. En invånare påpekade under Kanot-SM, att vi förvisso kan arrangera bra saker i kommunen, men att forsla bort en skrotbil eller laga det trasiga elskåpet i hörnet av Bergsgatan och Storgatan kanske skulle gett en trevligare bild av de som kom långväga ifrån och såg detta på sin väg till tävlingarna.

Vad krävs det då för att få bort skiten? Tja kanske att den på något lika märkligt sätt som den rör sig fram och tillbaka idag, kanske åker sidledes rakt ut på Storgatan där den då skulle hamna under kommunens ansvar.

2 thoughts on “Skrotbil – Hofors Ansikte Utåt

  1. Denna bil visar hur samhället är idag, det saknas enkla beslut. Allt skall diskuteras 25 ggr innan beslut tas, då är denna bil bortrostad eller att en vanlig medborgare fått nog och forslat bort skiten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *