Den Meningslösa Tillvaron

En tidig morgonpromenad i centrum visade att ett par skyltar sparkats sönder och att någon gjort sig extra möda att förstöra det som skattebetalarna fått spendera några kronor på för att fräscha upp centrumbilden.

meningslost

Oerhört tråkigt att behöva se, men mest tänker jag på hundarna som promenerar förbi där och riskerar att få glas i tassarna.

Jag är en av dom som aktivt varit emot ett övervakningssamhälle med kameror på strategiska platser för att undvika just sånt här, men på senare tid har jag börjat svänga i min åsikt.

På tal om just kameror så tänker jag att kanske har någon av bankautomaterna i området bilder från natten, eller Apoteket eller någon annan butik. Kanske har korkskallarna fångats på någon av dom?

3 thoughts on “Den Meningslösa Tillvaron

  1. Oftast är det föräldrarnas fel som inte har koll eller bryr sig i vad deras barn gör på kvällar och nätter. Samt dålig uppfostran.
    Jag är heller inte för bevakningskameror med har också ändrat mig i detta. Har man rent mjöl i påsen är de ingen skada att bli med på film.
    Men jag tycker i första hand att föräldrarna ska ta ett större ansvar över sina barn.

  2. Du Charlie är du säker på att det är barn som gjort detta, det kan ju lika gärna vara de av dig efterlysta föräldrarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *