Budgetberedning I Serieform

Heldag med budgetberedning. Vänsterpartisten Xamuel frågade om jag var brydd efter förra veckans sammanträde i kommunstyrelsen. Jo det var jag ju, inte ofta jag saknar ord men det händer ibland. Därför skojade jag och sa att jag skulle sammanfatta dagen kanske i serieform istället. Och ja, eftersom det fortfarande är diskussioner bakom stängda dörrar så väljer jag här att visa hur min dag varit…

1

2

3

En förmiddag där känslorna kan anas lite i bild. Eftersom det var heldag så blev det avbrott för lunch och det blev en intressant och trevlig promenad med Alf Persson från Moderaterna. Vi kikade in i Hoforshallen men serveringen var stängd så vi fick knalla till Statoil och ta en korv. Här syns vi i bild. Jag till höger alltså…

lunch

4

5

Imorgon fortsätter det med halvdag på eftermiddagen. Det skall bli kul!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *