Coulrofobin Sprids I Världen

Coulrofobi är termen för den som lider av en ”stark rädsla för clowner”. Det som började som artiklar tagna ur en Ding Ding Värld i amerikansk media har nu spridit sig till vår del av världen också. Merparten av alla observationer är kanske skrämmande men helt ofarliga, men det har även förekommit rapporteringar med tvivelaktiga källor, där clowner kastat pinnar och knivskurit människor.

Aftonbladet – Clowner dödshotade yngre kvinna

Aftonbladet – Clowner sprider skräck och panik

Något riktigt svar på varför alla dessa clowner nu dyker upp har inte framkommit i dagsläget, men en stark teori påstår att det är en av världens mest smarta marknadsföring för nyinspelningen av filmen ”It” som beräknas att nå filmdukarna under 2017 och där en svensk skådespelare vid namn Bill Skarsgård har huvudrollen.

it

Med en stor gnutta humor, om det tillåts, så kan ju skriverierna om att Hofors kommun använde en trollkarl i Värdegrundsarbetet kanske vara en lösning att ta till med även vårdkrisen som just nu pryder toppnyheterna i lokal media. Jag drar mig till minnes ett inlägg från 2012, det testades ju i Östergötlands landsting.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *