Nytt Jobb?

När man befinner sig i jobbsökarläget så har antagligen de flesta upptäckt att Arbetsförmedlingen egentligen inte ägnar sig åt att förmedla speciellt många arbeten längre. Den marknaden har numera hamnat på privata företag och förmedlare eller rekryteringsfirmor, och det finns en uppsjö av dem där man via internet sammanställer CV eller registrerar sig för att matchas mot lediga arbeten. Lokalt har vi till exempel Entré Hofors som publicerar lediga arbeten, ibland ett uppslag i Din Lokaltidning eller lokalpressen.

Det kan vara värt att se sig omkring efter bra sidor där man kan göra sig sökbar och ladda upp sitt CV. En av dessa sidor som jag hittat är Careerbuilder.se, där kan man enkelt söka bland heltidsarbeten, deltidsarbeten,projektanställningar under en avgränsad period eller möjligheter för entreprenörer. Det finns även en blogg som ger handfasta tips om hur man till exempel sökordsoptimerar sitt CV, bästa tipsen för en anställningsintervju och annat smått och gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *