Världens Bästa Popcorn Kommer Från Hofors

Hade helt glömt en upplevelse sedan två veckor tillbaka. En stor del politiker och tjänstemän utbildades i jämställdhet under två dagar på Folkets Hus. Förutom ett par riktigt intressanta dagar, så var det en liten detalj som jag fann väl värd att lyfta upp men glömde. Den andra dagen skickades en påse popcorn runt bland deltagarna som Anne Persson tagit med sig.

hofors-popcorn

Det var inte bara jag som blev riktigt imponerad. Jag tror aldrig jag smakat så perfekta popcorn någonsin. Ljuvlig smak helt enkelt. Vem kunde ana att vi hade sådana delikatesser jämte många andra lokalt producerade produkter i vår kommun. Har man inte testat så finns påsarna att köpa bland annat på Time-butiken. Företaget heter Gästrike Popcorn & Konfektyr.

hofors-popcorn2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *