Blandad Kompott När Premiäravsnittet Av ”Samtidigt I Hofors” Sändes

Smått roande att studera vilket välkomnande TV-dokumentären ”Samtidigt I Hofors” fick via social media. Det ser ut att finnas ett geografiskt och generationsbundet mönster i hur man uttrycker sig om programmet.

Unga Hoforsbor skäms, Gävlebor, företrädsvis unga killar runt 18-25 är hånfulla, många gillar att det är ”profiler” som medverkar och här och var kliver det fram människor som stolt avslöjar att de har en koppling till kommunen. Den mest intressanta karaktären för TV-tittarna verkar ha varit Nathalie med sina illrar, Micke Ohlsson och Klipp-Lotta där man redan nu efterfrågar bilder. En del av de tittare som uttryckt sig via social media tycker att det var aningen för mycket med Micke Ohlsson och Katarina Borbos men hoppas på att få se nya karaktärer i nästa program.

Vad tyckte ni själva om avsnittet? Speglar det vårt samhälle eller är det missvisande? Skapar det en nyfikenhet för kommunen?

 

3 thoughts on “Blandad Kompott När Premiäravsnittet Av ”Samtidigt I Hofors” Sändes

  1. Jag tyckte det var jättekul att se.
    Flyttade från Hofors som 20-åring, för ganska så precis 33 år sedan.Älskade hela timmen jag tittade.Kände inte igen jättemycket,men mitt gamla högstadium och Hoforshallen stod ju kvar iallafall 🙂 Blev lite konfunderad ett tag,när huset med skylten ”Forsmans” eller nåt,dök upp.Tillslut fattade jag att dom var i Torsåker och filmade 😀 Jag kommer lätt att se alla avsnitt.
    Du vet…Man kan ta Käringen bakom skärmen ur Hofors,men man kan aldrig ta Hofors ur densamma 😀 /Susanna

  2. Jag har själv flyttat in och ut ett par gånger men det känns alltid som att tiden stått stilla trots att byggnader och hus försvunnit och nya tillkommit på ett par ställen. Kan hålla med om att det var lite otydligt att man var i Torsåker vilket kanske skulle ha nämnts 😀

  3. För oss som har hjärtat i Korså Bruk . Helt plötsligt dök midsommar stången där upp under 5 sekunder. Hur många uppmärksammade detta?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *